Gronxa que gronxaràs

Ja fa unes setmanes que hem començat a sortir a la sala, on trobem diferents elements que potencien la descoberta del cos i el nostre moviment. Aquest gronxador ha estat una gran troballa! Jo m’estiro, tu em gronxes. Jo et miro, tu em somrius. Junts gaudim del vaivé del moviment.

I cantem:

La barca puja i baixa

només hi pot anar

el (nom de l’infant) de mariner

la (nom de l’infant) de capità.

El (nom de l’infant) cau a l’aigua,

la (nom de l’infant) el va a buscar.

Un petó i una abraçada

i se’n van a passejar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s