Dinar a l’aire lliure

Cada migdia, els infants de l’estança del Llimoner esperen el carro del dinar amb molta gana. Necessitem menjar per recuperar una mica d’energia i sabem que l’Alba sempre ens prepara dinars molt bons. Asseguts a la taula i a punt per posar-se els pitets alguns ja reclamen el plat a taula, que no trigarà en arribar. Tots plegats ens anem familiaritzant amb l’ús dels coberts i ja podem dir ben clar si en volem “més” o bé diem “ja està” quan ens sentim la panxa plena.

Aquest mes de febrer ens està regalant uns migdies ben agradables. I hem volgut aprofitar l’avinentesa per dinar al nostre porxo. L’aire fresquet ens fa una carícia mentre el sol d’hivern ens escalfa. S’hi està tan bé que de ben segur que repetirem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s