L’acollida dels nadons i les seves famílies.

Còpia de relació

Quan un nadó entra  a l’escola bressol suposa en molts casos la primera separació de la seva família.  A l’estança l’acompanyarem  en aquest procés d’una manera amorosa i  respectant el seu ritme. Entrareu a l’estança i compartirem estones tots junts:   acollirem els infants a braços,  descobrirem “tresors” de la nostra estança,  hi ha un matalàs on podeu ajeure a l’infant i on també pot fer-hi una becaina, hi ha un balancí on podreu donar el pit, li podreu donar el biberó o uns trossets de fruita… A poc a poc, ens anirem coneixent i establint vincles de confiança.

 DSCN3806

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s