El camí de l’autonomia

 

Els nens i les nenes creixen  aprenent de les  oportunitats  que  sorgeixen en el dia a dia. Hem de confiar en que l’ infant és capaç de descobrir els altres i  l’entorn per ell mateix. A  l’escola troba  possibiblitats  de  relacionar-se  amb els companys creant jocs. L’adult vetlla perquè els materials proposats siguin atractius i enriqueixen les seves capacitats.

          

“l’essencial és que l’infant descobreixi les coses per ell mateix. Tot el que obtingui a través de la seva pròpia experiència li proporcionarà un saber molt diferent d’aquell que aconsegueix quan se li donen les respostes. ”                                                                   Emmi Pikler (pediatra hongaresa)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s