La diversitat

Estança d’atenció especialitzada NEXE, el valor de la diversitat.

La nostra comunitat és rica per la diversitat de persones adultes i infants. Aquesta diversitat també és present en la pròpia vida i per això cada persona  l’hem de tractar com a única i irrepetible. Aquesta és la grandesa de la diversitat.

IMG_2205

En el nostre centre educatiu, a cadascú li donem el seu lloc i el valorem pel que és. És aquí on tenim la possibilitat de conviure entre persones diverses i amb capacitats diferents que ens permeten crear models socials basats en el respecte, l’amor i la  solidaritat.

IMG-20171122-WA0037

A l’estança de Nexe, hi conviuen vuit infants entre 0 i 6 anys amb trastorns greus del desenvolupament i pluridiscapacitats. Cada un d’ells requereix d’una atenció individualitzada pel seu desenvolupament i de manera intermitent conviuen amb els infants de l’escola en els diferents espais i ambients de l’escola.

    IMG_3622           IMG_20200220_120226_840

L’accés a aquesta estança no es fa dins del procés d’escolarització de les Escoles Bressol Municipals, sino a través de Nexe Fundació Privada. Entitat sense afany de lucre que neix amb l’objectiu de millorar la qualitat de la vida dels infants i de les seves famílies.

Pel curs 2020-2021, oferiran 5 places

Consulteu http://www.nexefundacio.org

Per mes informació podeu contactar per correu electrònic amb la  responsable: mireiaolarte@nexefundacio.org

“Cada persona és la protagonista del seu propi desenvolupament”

Dr. Andreas Fröhlich