Els jardíns oberts

DSCN7601

A partir que comença el bon temps i durant  una hora obrim l’espai del jardí perquè les famílies puguin compartir amb les seves filles i fills una estona de la tarda  gaudint a l’aire lliure.

El jardí és l’ambient per excel·lència de la nostra escola, afavorint benestar als infants i als adults. Després de la sortida de la tarda ens trobarem al jardí gran, l’espai  que s’ofereix  a les famílies per jugar.

Per afavorir l’organització de la tarda, un dia a la setmana, un grup de mares i pares  voluntàries fan d’acompanyants i són responsables mentre dura aquesta proposta. Es procura que hi hagi una família  referent de cada estança

La bona convivència i la cura dels materials són indispensables. La família pot utilitzar l’espai de l’estança on es fa el “servei de permanença” per poder acompanyar al seu fill/a en les seves necessitats bàsiques i on l’educadora és la persona referent de la tarda.

L’estona del berenar es fa a les taules del jardí i les deixalles les llencem a les papereres comunes. Abans de finalitzar, entre totes les famílies es fa la recollida dels espais i material, el reg d’arbres i plantes,i es refresquen els sorrals. Durant aquesta estona, no es poden utilitzar els espais dels porxos ni de la resta de les estances.

DSCN0063

Gaudiu d’aquest espai meravellós!