SEGUIM APRENENT

Les professionals de l’escola hem assistit a les Segones Jornades d’Intel·ligència Emocional de Sabadell impartides per la Paola Roig, psicòloga perinatal i psicoterapeuta, que du a terme acompanyament a famílies en l’embaràs, el part, el postpart i la criança i el Rafa Guerrero psicòleg especialista en neurociència, vincle i TDAH.

La Paola ens ha parlat sobre la criança suficientment bona, desmuntant idees sobre la maternitat perfecta i fent veure realitats en les que les famílies es veuen en el dia a dia. A l’escola és important que podem empatitzar en tot allò que està sentint la família en una etapa en que poden sorgir molts dubtes per poder fer un acompanyament respectuós vers la família i l’infant.

El Rafa Guerrero, ens ha parlat dels diferents tipus de vincle que es poden donar entre mare/pare i filla o fill, incidint especialment en com tenir una vinculació segura basada en la legitimació de l’expressió de les emocions dels infants per part dels progenitors, per a que el dia de demà puguin ser persones adultes sanes amb capacitat de gestionar les pròpies emocions.

Ha estat una jornada molt interessant i profitosa per poder seguir millorant en la nostra pràctica educativa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s