VISITA D’ESTUDIANTS

L’escola Tambor és centre formador, aquest divendres i avui dilluns els i les alumnes de Centre d’Estudis Joan XXIII de Bellvitge han tingut un primer contacte amb el món de l’educació en la petita infància. A primera hora han conegut el projecte de l’escola, la nostra mirada cap als infants i la importància de l’acompanyament respectuós i amorós a través d’unes imatges i l’explicació de la Flora, la directora. Els i les estudiants han tingut la oportunitat de conèixer l’escola i veure i viure “in situ” l’experiència de l’escola bressol, han pogut interactuar amb els infants, observar propostes, el jardí… i acompanyats per les mestres de cada grup han pogut resoldre dubtes. Esperem que hagi estat una experiència gratificant i seguiu en el camí de l’educació a l’escola bressol!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s