Entrades i sortides flexibles a lactants

La família té un paper important dins de l’escola, acompanya el seu infant a l’estança intercanviant com ha passat el dia amb l’educadora. Poc a poc es crea un vincle entre l’escola i la família que permet la construcció social dels aprenentatges. En la criança, primer va la família i l’escola us acompanya en aquest procés.

Les entrades i les sortides són flexibles dins dels horaris establerts i acordant-lo amb l’educadora per tenir una rutina establerta que beneficiï a l’infant. En les entrades els infants necessiten la vostra presència dins de l’estança tot el temps que pugueu durant el curs. Abans d’acomiadar-vos, es comparteixen moments juntes i junts investigant els materials de la panera dels tresors, compartint reptes que van provant i assolint cada infant al seu ritme. També és un moment de relació, coneixença i compartir entre famílies, infants i mestra.

Les sortides són progressives, en aquest espai de temps es comparteix informació, anècdotes o moments viscuts a cada família del seu infant. És un moment important per l’infant i la família, ja que es retroben de nou.

Acollim a cada família com si fos la casa de l’infant, donant valor a tot allò que ens expliquen i que va succeint.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s