Els sentits ben desperts, hi havia una vegada…

Els contes desvetllen l’ànima dels infants. Connectant amb les emocions dels personatges, la història i una mica de cantarella o so per poder ficar-se dins el conte. En Patufet és un infant eixerit i amb empenta, que té moltes ganes d’ajudar a la mare i sentir que és capaç de fer les coses… quin goig tornar a a casa amb una paperina de safrà. Després vol portar-li el dinar al pare, que està treballant al tros… coses de la vida que la pluja el fa aixoplugar-se sota una col, amb l’atenta mirada d’un bou que té molta gana!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s