LA PINTURA A L’AMBIENT DEL TALLER

Els grups d’infants de 2 a 3 anys gaudeixen d’un espai dedicat a l’art. Cada setmana surten en petit grup a experimentar amb la pintura. Els hi oferim un espai en horitzontal, un altre en vertical, diferents colors de pintura i  estris per poder plasmar tot allò que estan sentint. Aquesta proposta els hi ofereix un munt de sensacions, des del plaer de lliscar la pintura amb el pinzell i veure l’empremta que deixa fins a experimentar la sensació de la pintura en la pròpia pell. Els proporciona la llibertat d’escollir i decidir què és el què els interessa en cada moment: el color de la pintura, la superfície, el pinzell, rodet, esponja… pintar amb les mans….

Al  llarg del curs van fent un procés on cadascú va prenent consciència de què és el que més els agrada, van perfeccionant el traç, aprofiten l’ ampli espai per tenir llibertat de moviment a l’ hora de pintar…, però sobretot, aquest és un espai on poder expressar emocions i sentiments sense fer ús de la paraula.

L’art en si mateix és una forma d’expressió.

Quan els infants perden l’ interès donem per finalitzada la proposta i l’ obra d’ art que han realitzat entre tots queda exposada a l’ ambient del taller uns dies, donant vida a l’ escola i donant la importància que es mereix a allò que han creat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s