Un jardí per a cada grup

La nostra escola compta amb un espai exterior que permet que, ara més que mai, tots els grups d’infants puguin gaudir de la vida a l’aire lliure diàriament i envoltar-se de la natura que, privilegiadament, tenim als nostres jardins.

Els porxos s’han convertit aquests dies en una part més de l’estança, on lliurement els infants poden entrar i sortir segons els vingui de gust. Hi troben propostes diverses: les taules d’experimentació amb diferents elements naturals combinats amb materials de joc com els animals o contenidors per fer transvassaments, també rampes i elements per desenvolupar les habilitats motrius, entre d’altres. Al jardí també podem trobar propostes per gaudir d’un joc motriu més ampli, per saltar, córrer, gronxar-se, fer equilibris… Els arbres i laberints proporcionen itineraris per recórrer, i les fulles que cauen a terra a la tardor són diversió assegurada si les llencen a l’aire o les escombren amb l’ajuda de la mestra. També hi ha moments per gaudir del tast de fruita, un picnic en plena natura.

Quin espai tan privilegiat per viure la natura!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s