Omplint l’escola de vida

Benvingudes i ben tornades famílies,

Després d’uns quants mesos les professionals de Tambor estem molt contentes de tornar a obrir les portes a infants i famílies que ompliu cada espai d’aquesta escola de vida i alegria. Ja fa unes quantes setmanes que us rebem cada dia desitjant que gaudiu de la vostra estada i , tot i que es tracta d’un curs diferent, fins i tot estrany, la nostra voluntat és fer de l’escola un espai segur on els vostres infants puguin ser fidels a la seva essència: jugant i relacionant-se amb iguals i adults de referència que els acompanyin amb respecte en un entorn saludable ple d’oportunitats d’aprenentatge.

Els primers dies heu estat acompanyant els vostres infants per tal de familiaritzar-vos tots amb l’espai i les educadores de la vostra estança. Han estat estones que han possibilitat anar teixint una relació de confiança família – escola, fonamental per garantir en els nens i nenes una vivència positiva del seu dia a dia al centre. Tot i les mesures de seguretat que la situació actual ens ha fet prendre, la vostra presència com a família a les estances ha estat i és per a nosaltres una prioritat  per tal de facilitar a les vostres criatures aquest moment d’adaptació després d’un llarg període de confinament.

I mica en mica, tot es va ressituant. Els infants van passant més estones a l’escola, van comprenent que la vostra absència és temporal i que els vindreu a buscar i que poden gaudir de moltes propostes del seu interès durant les estones que passen a l’escola. Els plors van minvant i donen pas a rialles, somriures còmplices, crits d’alegria, gestos d’afecte,… I també alguns conflictes fruit de la naturalesa de les relacions!

Així doncs donem per inaugurat el curs esperant que el gaudiu tant com l’estem gaudint nosaltres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s