L’infant juga amb la màgia de la llum

La sala multisensorial, és un espai innovador, on a través de la llum, els sons, les imatges, les vibracions… es desperten els sentits i proporcionen infinitat  d’experiències significatives als infants.

Multi_20141125_1656

La creació d’aquesta sala, es va donar amb l’arribada dels infants de Nexe Fundació a l’escola. Donades les seves característiques, es va considerar necessària la creació d’un espai sensorial, estimulant, de calma i harmonía…  amb el pas del temps, aquest espai, es va convertir en un recurs pedagògic per a tots els infants de l’escola, un espai de convivència, de joc i d’ aprenentatge conjunt.

Els elements que trobem en la sala són diversos; el projector, la fibra òptica lluminosa, el tub de bombolles, el puff vibratori, el panell interactiu, la taula de llum…que presentats de manera aïllada o combinada ( en proporcions adequades) creen un ambient de seguretat, d’investigació,  de creativitat i diversió! Tot un món de sensacions!

     DSCN7638              IMG_20200303_105726_064

Quan anem a la sala de la llum, ho fem en petit grup per tal de propiciar un ambient tranquil, on els infants a través dels seus interessos, exploren els materials, amb temps, dedicació…mentre l’educadora observa els seus moviments, expressions, desitjos i habilitats. Aquest espai, és generador de creativitat i curiositat…un espai significatiu on els infants aprenen gaudint.

DSCN8749

“La ment no es un got per a omplir, sinó un llum per encendre”

Plutarc de Queronea

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s