Penso en el teu procés i el documento

L’educadora  ha de tenir present a cada infant per  observar quin és el seu procés, per això  cal estar atenta per captar allò que  el fa progressar  en el seu propi creixement. És llavors quan iniciem la documentació : fem fotografies i prenem notes dels diferents moments. Amb aquestes eines farem uns escrits en la llibreta personal de cada infant que entregarem periòdicament a la família. Això només ho podem fer quan som capaces  de transmetre-li a l’infant que ell és  important per a nosaltres, que el tenim en compte i que estem allà per acompanyar-lo en el seu desenvolupament.

Ara el temps s’ha estirat com una corda llarga. És el mateix temps que necessito per pensar en el teu procés de vida i captar tot allò que et fa progressar en el teu creixement mentre t`he anat observant en el dia a dia . Estic documentant. I ho faig  agafant fotografies i repassant notes de diferents moments teus. Després ho compaginaré amb un redactat a la teva llibreta personal  i l’ entregaré a la teva família.

“La manera com ens mirem els alumnes condiciona el desenvolupament del seu cervell a través de la confiança i l’autoestima que els transmetem” DAVID BUENO.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s