Un Sant Jordi diferent

Tenim un temps per estar al sofà de casa llegint, com aquells que tenim a l’estança i a l’ambient de la biblioteca i que us acullen a grans i petits per explicar-nos històries, per aprendre, per sorprendre…

DSCN5719

Gaudim tots i totes d’aquest Sant Jordi!!!

Les educadores varem marxar ben carregades de llibres. Ens hem fet una petita biblioteca a casa de cadascuna i estem analitzant tots els llibres de la nostra comunitat. Més de 300 títols! Passem pàgina a pàgina, amb cura per no perdre cap detall. Quants homes i dones surten? Que fan les dones? I els homes? Els animals parlen? Amb quines robes i vestits van vestits?  Volem garantir la igualtat de gènere i la transmissió de valors adients per desenvolupar una vida plena.

“Un llibre és com un jardí que es porta a la butxaca”

Proverbi àrab

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s