Més enllà de l’escola

jardiners acàcies.jpg

Són de l’equip de jardiners que arreglen els nostres espais, arbres i plantes de la nostra ciutat. El Toni, el Rune que ha vingut a fer un intercanvi des de Noruega, el Rachid i el Jorge. Aquests dies ens estan arreglant les acàcies del nostre carrer. És una feina que requereix cura . Necessiten que els veïns col.laborem. Cal paciència i un xic humor. Mireu quin present ens fan !. Tres cistelles de fruits d’acàcia pels nostres infants. Ells també formen part de la nostra comunitat.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s